Utbildning

Vill du lära dig att producera video själv hjälper jag dig gärna med det.

De senaste åren har jag genomfört en mängd videoutbildningar. Allt ifrån privatlektioner till massutbildningar av 220 personer på en gång (se bild nedan). Det har varit både företagsanpassade kurser men även som lärare på Webbdagarna Academy.

På mina kurser fokuserar jag mycket på att deltagarna ska få testa själva så mycket som möjligt av det jag lär ut. Det är till och  med så att alla går hem med en egenproducerad film.

Hör av dig! Det kostar inget…:)

070-433 03 11
martin@blackhounds.se
Min YouTube-kanal
Min LinkedIn


Under Webbdagarna i Stockholm föreläste jag och utbildade för drygt 200 personer, som alla gick ifrån föreläsningen med en egen liten film i mobilen. Lite som ett massbröllop faktiskt…
videoutbildning av 200 personer under Webbdagarna

Här är det två glada medarbetare på Liber, som tar ut svängarna lite under passet då vi övade på att komponera snyggt och leta efter linjer – Roligt är bättre än tråkigt, gäller både filmer och utbildningar…;-)

Här utbildar jag Löwengrip Care & Color under två intensiva timmar.  Med bara två elever hinns det med att gå igenom och träna på det mest grundläggande i filmskapandet. Men då måste du gilla ett väldigt högt tempo…:)


I november 2016 var det dags för Media720 att lära sig göra proffsiga filmer med bara sin mobil.

Utbildning hos Media720
Utbildning hos Media720

Ännu ett glatt gäng som genomfört en heldagsutbildning i hur du själv gör proffsiga filmer med bara din mobil.  Med den här gruppen, liksom med flera andra, skapade vi en stängd Facebookgrupp för diskussion och feedback, där deltagarna la upp sina egna produktioner de gjort efter kursen. Ett utmärkt och roligt sätt att fortsätta kursen även efter själva kursdagen.

Lär dig göra proffsiga filmer med bara din mobil
Lär dig göra proffsiga filmer med bara din mobil

Under Webbdagarna i Göteborg 2016 genomförde jag en 45-minuters workshop med ca 70 deltagare. När passet var slut hade alla 70 gjort en egen liten film. Lite som ett massbröllops faktiskt…;)


Så här glada var deltagarna på Me&I efter sin “Filma med mobilen-kurs”. Ok, erkänner, lite riggat…:)


I Webbdagarna academys regi genomförde vi heldagskursen “Filma med iPone och iPad” i april 2016.

kursgruppen


16 företagare inom besöksnäringen i Västmanland fick under en heldag lära sig att själva filma och redigera direkt i mobilen.

Läs mer här vad det själva tyckte om kursen. Det omdömet är vi lite extra glada för…:)

IMG_2688
16 företagare inom besöksnäringen i Västmanland, som under en heldag i april, fick lära sig att själva filma och redigera i mobilen. Här kan du läsa mer