Utbildning

Vill du lära dig att producera video själv hjälper jag dig gärna med det. Allt fler upptäcker nu hur mycket man göra själv med bara mobilen.

Jag har bland annat utbildat ca 150 journalister i att göra tv-reportage med mobilen tillsammans med några mobilanpassade hjälpmedel för att få bättre ljud och bild.

Hör av dig! Det kostar inget…:)

070-433 03 11
martin@blackhounds.se
Min YouTube-kanal
Min LinkedIn


Här utbildar jag Löwengrip Care & Color under två intensiva timmar.  Med bara två elever hinns det med att gå igenom och träna på det mest grundläggande i filmskapandet. Men då måste du gilla ett väldigt högt tempo…:)


I november 2016 var det dags för Media720 att lära sig göra proffsiga filmer med bara sin mobil.

Utbildning hos Media720
Utbildning hos Media720

Ännu ett glatt gäng som genomfört en heldagsutbildning i hur du själv gör proffsiga filmer med bara din mobil.  Med den här gruppen, liksom med flera andra, skapade vi en stängd Facebookgrupp för diskussion och feedback, där deltagarna la upp sina egna produktioner de gjort efter kursen. Ett utmärkt och roligt sätt att fortsätta kursen även efter själva kursdagen.

Lär dig göra proffsiga filmer med bara din mobil
Lär dig göra proffsiga filmer med bara din mobil

Under Webbdagarna i Göteborg 2016 genomförde jag en 45-minuters workshop med ca 70 deltagare. När passet var slut hade alla 70 gjort en egen liten film. Lite som ett massbröllops faktiskt…;)


Så här glada var deltagarna på Me&I efter sin “Filma med mobilen-kurs”. Ok, erkänner, lite riggat…:)


I Webbdagarna academys regi genomförde vi heldagskursen “Filma med iPone och iPad” i april 2016.

kursgruppen


16 företagare inom besöksnäringen i Västmanland fick under en heldag lära sig att själva filma och redigera direkt i mobilen.

Läs mer här vad det själva tyckte om kursen. Det omdömet är vi lite extra glada för…:)

IMG_2688
16 företagare inom besöksnäringen i Västmanland, som under en heldag i april, fick lära sig att själva filma och redigera i mobilen. Här kan du läsa mer